Outdoor night visualisation
Outdoor night visualisation

De finale versie

press to zoom
Making off
Making off

Een making off beeld van het finale beeld.

press to zoom
Outdoor night visualisation
Outdoor night visualisation

De finale versie

press to zoom
1/2

Polygon 
challenge

Deze scene is gemaakt geweest naar aanleiding van de polygon challenge. Een wedstrijd georganiseerd door Stijn Stragier zaakvoerder bij polygon3d. 
Ontwerp en visualisatie gemaakt door Llun.

Architecturaal onderwerp is volledig vrij te kiezen maar moet worden getoond in de sfeervolle stijl van fotograaf Jan Pypers.

Na het bekijken van Jan Pypers zijn werk viel me vooral het wie/wat/waarom op, wat gebeurd er in deze momentopname. Het tweede die me sterk opviel is het contrast die gebruikt wordt. Licht vs duisternis.

Zo ben ik begonnen met een scene waarin ik vooral het verhaal wil vertellen van toegekende waarde aan gebouwen. We kunnen bijna niet vatten dat men vroeger soms wel honderden jaren deed over het bouwen van een architecturale schoonheid. Nu wordt dit naar mijn mening teniet gedaan door al de moderne appartementsblokken die overal worden opgetrokken en als maatstaf worden gebruikt in onze samenleving als 'moderne architectuur', het kleiner leven wordt meer en meer gepromoot en zo verliezen we als cultuur de toegekende waarde aan gebouwen. Het toffe aan de scene is dat je dit als 'lezer' zelf kan invullen met eigen fantasie. 

Jurering gebeurt door Stijn Stragier en Jan Pypers.