Llun, 'wa is da'?

 

Llun is afkomstig vanuit het Welsh, het is een overkoepelend woord. Het belichaamt alle woorden die een betekenis hebben omtrent het grafische zoals tekening, foto, afbeelding, schets, vorm en noem maar op. 
Het is niet zomaar bij me opgekomen, Desmet Jelle is nu niet bepaald een toffe naam voor een inspirerend bedrijf.

Soit, genoeg daarover.

We kunnen niet blijven stilstaan in deze revolutionaire tijd waarin alles sneller vooruitgang boekt behalve ons leertalent. We hebben meer handen nodig dan we willen beseffen. Daarom wil ik jullie voorstellen aan Llun, Llun is een interieurontwerp en visualisatie bureau gevestigd te izegem. Met de nadruk op visualisatie. In het portfolio kan je alvast een blik werpen hierop.

Als ontwerper weet je natuurlijk als geen ander dat een bijna realistisch plaatje de potentiële koper het water in de mond doet krijgen, een spontane lach op hun gezicht tovert en net dat duwtje in de rug geeft om hen te overtuigen.

Benieuwd? Stuur gerust een bericht. 


Simpel maar effectief!

Dit ben ik.

'DEN BOAS'

DESMET JELLE
jelle desmet

Hallo!

Ik ben een interieurvormgever die in het hart van izegem vertoeft. Ik hou ervan om ideeën om te zetten in iets tastbaar. 
Als ik niet tot aan mijn ellebogen op sketch-up zit, dan zit ik in de boeken te snuisteren of zit ik ergens in een koffiehuis te genieten.

Tot gauw!